running-573762_1280

Betere hardloper

Het merendeel van de startende lopers onderschatten wat er bij hardlopen komt kijken en lopen daarmee blessures op en haken af. Door professionele coaching op de complete leefstijl en daarnaast te focussen op looptechniek kan dit voorkomen worden. Vitaal met Chris is daarbij jouw steun en toeverlaat.

Als fervent hardloper weet ik zelf hoe leuk het is. Hardlopen kon ik altijd goed toepassen in andere sporten en ook het lopen zelf is heerlijk, zo in de buitenlucht en goed om je hoofd leeg te maken. Ook heb ik al menig wedstrijd mogen lopen, niet om te winnen, maar wel om mezelf uit te dagen voor een gericht (goed) doel).

Hardlopen vraagt veel van je lichaam en geest in allerlei opzichten. Dat vraagt dus om een goed zelfinzicht van wat je nu kunt en wat je nog moet leren. Daarnaast vraagt het om een goede opbouw, waarbij Vitaal met Chris op unieke wijze meerdere elementen als beweging, voeding, gedrag, slaap en ontspanning integreert in de coaching. Stap voor stap word je fitter, sterker, blijf je blessurevrij of ga je er optimaal mee om en kom je dichterbij je eigen doelen die voor jou leuk, uitdagend maar ook haalbaar zijn.