Door de Diabetes Challenge zelf en de hulp van Vitaal met Chris ben ik mij bewust geworden dat ook beweging positief werkt om je suikerspiegel onder controle te houden. Ik ben tijdens de afgelopen periode ook afgevallen en fitter geworden.

Dirk Jan

Ik ben tijdens de afgelopen periode afgevallen, wat goed is voor mijn suikerspiegel. Ik ben ook wat fitter geworden en wat meer na gaan denken over wat ik nog meer aan mijn voeding zou kunnen veranderen om nog meer af te kunnen afvallen. De tips van Vitaal met Chris hebben daar ook toe bijgedragen. Door de Diabetes Challenge zelf en de hulp van Vitaal met Chris ben ik mij bewust geworden dat ook beweging positief werkt om je suikerspiegel onder controle te houden. Ideaal dus voor andere mensen die problemen hebben met hun suikerspiegel. Als ervaringsdeskundige kan ik als geen ander aangeven hoe goed dit voor mij is geweest en ben zeer blij met mijn conditie die ik nu heb; zeker omdat ik veel moeite heb met lopen.