Vitaal met Chris biedt CooL

CooL wordt op allerlei plaatsen in Nederland gegeven. In de Noordoostpolder biedt Vitaal met Chris je CooL aan. Lees hieronder meer over de manier waarop Vitaal met Chris het CooL-programma verzorgt.

CooL bij Vitaal met Chris

  • Een gezondere leefstijl in 2 jaar
  • Groepssessies om elkaar te inspireren en van elkaar te leren
  • Individuele sessies voor persoonlijke aandacht en coaching
  • Tussendoor mail-, app- en telefonisch contact
  • Kleine groepen (8-12 personen)
  • Inspirerende locaties in Emmeloord (o.a. zwembad Bosbad en fysiopraktijk Fysio FM)
  • Gezellig, vertrouwd, veilig, uitdagend en leuk
  • Leereffecten die je blijvend kunt inzetten thuis, op je werk, in je gezin
  • De theorie toepassen in het speciaal ontwikkelde beweegcursus CooL en Fit. 10 weken intensiever aan de slag met je eigen coach!
  • Zowel face-to-face als digitale coachingsmogelijkheden

Samenwerking om jouw doelen te behalen

Bij CooL licht de nadruk op inzichten krijgen, zodat je daarmee gericht aan de slag kunt om jouw leefstijl te verbeteren. Tussen de sessies door ga je de inzichten in praktijk brengen. Bewegen hoort daar ook bij. Om jou handvatten te geven voor een geschikte beweegvorm werkt Vitaal met Chris in het CooL-programma samen met verschillende partners. De beweegcoaches van Carrefour kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van een geschikte sport- of beweegvorm in de Noordoostpolder. Zwembad Bosbad en de sportverenigingen die van de zwem- en sporthal gebruikmaken, bieden jou ook leuke en passende beweegmogelijkheden. Vitaal met Chris kan je gericht naar een beweegvorm verwijzen. Voor het behandelen van fysieke klachten werkt Vitaal met Chris samen met de fysiotherapeuten van Fysio FM. Diëtist Anja Vis is specialist in het begeleiden bij een duurzame verandering van eetgedrag bij overgewicht en chronische aandoeningen, zoals diabetes type 2 en insuline-ongevoeligheid. Verder kan Vitaal met Chris je in contact brengen met een overgangscoach, een talentcoach en een jobcoach. Kortom, Vitaal met Chris werkt samen met een team van professionals om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen!

Locaties sessies CooL

De groepssessies zijn vrijwel allemaal in de Bosbadhal, Boslaan 30 in Emmeloord. De persoonlijke gesprekken houdt Vitaal met Chris bij Fysio FM, Boslaan 28a in Emmeloord. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk. Bovendien is het een optie om een individueel gesprek te combineren met beweging, bijvoorbeeld met een wandeling. Individuele gesprekken kunnen face-to-face zijn, maar ook via telefoon of videobellen.

 

Vergoeding van CooL

Zorgverzekeraars vergoeden CooL meestal volledig. Wel heb je daarvoor een verwijzing nodig. Je kunt die vragen aan jouw huisarts of praktijkondersteuner. De hoogte van de vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend. Bij je aanmelding en intake vertelt Vitaal met Chris je welk bedrag jouw zorgverzekeraar vergoedt. Uiteraard kun je het ook aan je zorgverzekeraar vragen.

Aanmelding en meer informatie

Misschien heb je nog vragen over CooL. Kijk bij de Veelgestelde vragen of jouw vraag daar tussen staat. Wil je iets anders weten, stuur dan een e-mail naar info@vitaalmetchris.nl of vul het aanmeldformulier hiernaast in om je aan te melden.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor CooL, vul dan het aanmeldformulier in. Heb je eerst nog vragen kijk dan bij Veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar info@vitaalmetchris.nl.

Vul het aanmeldformulier in