Wie ben ik

Ik ben Chris Havelaar, eigenaar en leefstijlcoach bij het leefstijlconcept ‘Vitaal met Chris’. Bewegen, voeding en gedrag hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Ik heb ruim tien jaar ervaring opgebouwd als coach en manager in een bewegings- en vitaliteitcentrum. Mijn opleidingsachtergrond is HBO Sport & Bewegen, personal trainer en (pre-)diabetes beweegdeskundige en HBO leefstijlcoach (aangesloten bij BLCN), zodat de benodigde kennis ook aanwezig is op het gebied van beweging, voeding en gedrag. In 2017 besloot ik op eigen benen te gaan staan. Daarbij kies ik voor een heel persoonlijke benadering. Ik ben benieuwd wie jij bent en wil graag weten wat ik voor jou kan betekenen. Vanuit mijn kennis en ervaring, maar vooral vanuit mijn passie voor gezondheid. Die positieve energie wil ik met jou delen.

Maar wat kun je nou precies van mij verwachten?

Als leefstijlcoach:

 • ..ben ik een getrainde professional.
 • ..ben ik altijd ondersteunend en positief.
 • ..stel ik je de vragen die je doen nadenken.
 • ..ben ik oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig.
 • ..heb ik passie voor mijn vak en menselijke ontwikkeling.
 • ..geef ik nooit informatie over het gesprek aan derden.
 • ..motiveer ik jou!
 • ..heb ik 100% aandacht voor jou.
 • ..begeleid ik je in het vinden van een oplossing die voor jou werkt.
 • ..vraag ik op een vriendelijke manier door tot ik bij de kern kom.
 • ..heb ik veel levenservaring en kan ik goed relativeren.
 • ..werk ik op basis van wederzijds respect.
 • ..houd ik focus en geef structuur aan het gesprek.