gezond-ouder-worden-strand

Lang leve gezond

“Lang leve gezond” is een uniek leefstijltraject van 10 sessies verspreid over een jaar, die er op gericht is één en ander duurzaam (voor het leven) in te passen in jouw leven. In een jaar zal je vaker te maken krijgen met tegenslag, wat Vitaal met Chris de kans biedt jou juist op die momenten te coachen richting gezonde keuzes. In dit traject bepaal jij zelf in welke periodes van het jaar je meer of minder gebruikt van coachconsulten. Deze consulten kunnen face to face zijn, maar ook online en telefonisch, het is maar net wat de situatie vraagt.

Lees meer
gezond-afvallen

Aangenaam en gezond afvallen!

Wil je graag gezond afvallen en gezonder leven? Dat kan (ook met diabetes type 2)! Met Vitaal met Chris werk je stap voor stap naar een gezonde leefstijl waarbij alle veroorzakers van jouw overgewicht worden omgezet in gezonde beweeg-, eet- en gedragspatronen. Zo val je kilo’s af, word je fitter en hou je het jarenlang vol.

Lees meer
betere-werknemer

Gezondheid werkt!

Vitaal met Chris biedt in dit leefstijltraject maatwerk door de coaching en begeleiding te koppelen aan het komen tot werk, het behouden ervan of om het zo lang mogelijk volte houden. Een gezondere leefstijl heeft vele voordelen richting je werk. Deze combinatie zorgt tevens voor een gezonder privé- en werkleven. De consulten kunnen face to face zijn, maar ook online en telefonisch, het is maar net wat de situatie vraagt.

Lees meer