Verander je leefstijl!

Op gedragsvlak liggen de grootste uitdagingen binnen de leefstijltrajecten. Als je echt wilt veranderen, vraagt het een investering in tijd, geld en energie.

Daarnaast is het belangrijk om oude slechte gewoonten af te breken en gezonde gewoonten aan te leren . Heb jij die mindset, sta jij daarvoor open, ben je bereid om het structureel anders te gaan doen dan je deed? Als dat zo is en zet jij de juiste stappen, dan zijn de resultaten er ook naar en hou je dit nieuwe gedrag langer vast. Fysiek sta je er beter op, je voelt je beter en fitter, bent minder vatbaar voor stress en wie weet kun je minderen in je medicatie.

In de coaching komen daarom zelfvertrouwen, ontspanning, pro-activiteit, veerkracht en balans vaak aan de orde. We gaan op zoek naar jouw intrinsieke motivatie, wat drijft jou? Daarin hou ik rekening met je omgeving en je karakter, want je hebt sterke punten die we kunnen vasthouden en versterken en valkuilen waar we aan kunnen werken. Ik loop met je mee en stap voor stap laat ik je los.