Chris heeft mij laten zien welke rol ik speel in mijn eigen bewustwording. En in welke volgorde ik dingen kan doen om de resultaten die ik wil zien te bereiken. Het ging dan vooral om: welke oefeningen ik kan doen? En welke kan ik met elkaar combineren? Wat eet ik? Wanneer? En hoeveel? En wanneer rust ik uit?

Frans (31)

Mijn naam is Frans (31) en ik heb het genoegen gehad om de afgelopen periode onder de begeleiding van Chris te sporten. Naast het sporten heeft hij me ook laten inzien dat rust en voeding op de juiste momenten heel erg belangrijk zijn. Met name de hoeveelheid voeding die ingenomen moet worden als je regelmatig sport kon bij mij naar een hoger level.

Dat rustperiodes en voeding belangrijk zijn wist ik al, net zoals sporten belangrijk is om gezond en fit te blijven. Echter hoe ik dat moest inrichten was voor mij lastig in te vullen. Hierin heeft Chris een grote rol gehad om mij bewust te maken in welke volgorde ik dingen kan gaan doen om de resultaten die ik wil zien te bereiken. Het ging dan vooral om: welke oefeningen ik kan doen? En welke kan ik met elkaar combineren? Wat eet ik? Wanneer? En hoeveel? En wanneer rust ik uit?

Door zijn persoonlijke manier van coachen en het gemak waarmee ik met hem in contact stond heb ik dit in de 8 weken dat we samenwerkten geleerd. Maar zelfs na deze 8 weken laat hij me niet volledig ‘los’, ik kan nog altijd bij hem terecht als ik vragen heb. Dat is echt nazorg boven verwachting en maakt het ‘persoonlijke’ wat Chris wil zijn, helemaal waar!