Ik ben 32 jaar, alleenstaand en heb een drukke baan. Door deze combi is het erg lastig om een vast sport schema in te passen en gezond te eten. Chris helpt me dit in te passen in mijn leefstijl en combineert beide zaken, met als doel afvallen en toewerken naar een hardloopwedstrijd. Ook liet hij me zien dat een leuke hobby in het kader van ontspanning ondanks dit drukke schema erg belangrijk is.

Gijs (32)

Ik heb de lichaamsbouw om snel aan te komen. Naast beweging is voeding hierbij ook erg belangrijk. Je hebt de neiging om minder voeding te nemen als je wilt afvallen. Chris liet me juist het tegenovergestelde zien en merken. Hij helpt je met lekkere en gezonde recepten die je vervolgens in het weekend maakt en invriest in grotere hoeveelheden. Zo kan ik bij drukke dagen toch iets gezonds op tafel zetten en voorkom ik een snelle en ongezonde hap. Ook over de communicatie ben ik erg tevreden. Chris is niet alleen tijdens de consulten, maar ook daarbuiten goed bereikbaar voor tips en vragen. Daardoor red ik het prima om een leefstijltraject te kiezen waarbij ik hooguit eens per maand hoef af te spreken. Ik heb altijd meer dan voldoende huiswerkopdrachten die ik kan doen en wordt voldoende uitgedaagd.

Zelf ben ik bezig om aan mijn conditie te werken en wil daarbij beter leren hardlopen, dat is voor mij altijd een worsteling geweest, maar toch stiekem ook een uitdaging! Met de nodige kilootjes kwijt en een betere techniek hoop ik nu toch echt slagen te maken. Op het schema staat de Fish en Potato run, een hardloopwedstrijd wat ik nog nooit in mijn leven heb gedaan. Ik had bij aanvang van het leefstijltraject een conditie van niets. Ik kon nog geen 4 minuten hardlopen achter elkaar. Met een gepersonaliseerd hardloopschema is deze conditie sterk toegenomen! Zowel de weegschaal als de conditietest laten daarbij mooie resultaten zien. Ik kan nu twee keer per week hardlopen en ik begin het steeds leuker te vinden en ik hou het beter vol. Ik kan nu stukken van zeker 20 minuten aan en loop met een steeds hogere snelheid. Maar ik wil nog meer! We zijn er nog niet helemaal , maar met de hulp van Vitaal Chris komen we tenminste ergens! Ik leef bewust gezonder, ik ontspan me beter, val de nodige kilo’s s af en voel me in jaren niet zo fit als nu.