Door allerlei invloeden in de maatschappij en onze omgeving wordt het voor ons steeds moeilijker om goed voor onszelf te zorgen. We raken verstrikt in patronen en onze balans raakt verstoord. Een verstoorde balans kan nare klachten opleveren, zoals stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, verstoord eetgedrag, overgewicht, slecht slapen etc.

girl-1064658_1280

Vitaal met Chris voor jou

Vitaal met Chris kan je helpen om weer evenwicht te vinden in je beweging, voeding en gedrag zodat je daar weer van kunt profiteren in jouw dagelijks leven.

Gezondheid is voor velen misschien wel het belangrijkste doel in het leven, hoe is dat voor jou? Want wie wil er nu niet op een gezonde wijze oud worden? Wie wil er nu niet alles uit het leven hebben gehaald? Er zijn dus altijd redenen om gezond(er) te leven; denk aan je prestaties op het werk, je relatie, hobby’s of kleinkinderen waar je nog van wilt genieten. Een goede gezondheid komt echter niet vanzelf. Door allerlei invloeden in de maatschappij en onze omgeving wordt het voor ons steeds moeilijker om goed voor onszelf te zorgen. We raken verstrikt in patronen en onze balans raakt verstoord. Een verstoorde balans kan nare klachten opleveren, zoals stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, verstoord eetgedrag, overgewicht, slecht slapen etc.

Dat is precies de reden dat ik Vitaal met Chris ben gestart, een leefstijlconcept waarin ik met kleinschalige, persoonlijke trajecten mensen leer gezonder te leven. Ik kan je helpen om weer evenwicht te vinden in je beweging, voeding en gedrag en zo dat je daar weer van kunt profiteren in jouw dagelijks leven. Door oude ongezonde leefstijlpatronen af te breken en die stapsgewijs om te zetten naar gezondere, zal je gelukkiger zijn in je leven. Naast deze trajecten ben ik ook als coach/ docent in te huren voor leefstijladviezen en lessen ten aanzien van een gezonde leefstijl.

Kies jij voor een gezond en gelukkig leven?

Tijdens een kennismakingsgesprek of wandeling kun jij beslissen of een leefstijltraject van Vitaal met Chris iets voor jou is.